Hvorfor skrive vaffelbok

Det hele startet med at vi la mer og mer merke til tilstedeværelsen av vafler i ulike settinger på helt forskjellige arenaer. Etter hvert gikk det opp for oss hvor stor betydning vafler faktisk har i samfunnet vårt. Vafler finnes overalt og i enkelte sammenheng forventes det tilgang på vafler.
Vi har fått med oss håndplukkede gjester som har delt både vaffelhistorier og vaffeloppskrifter med oss.
Det har vært en ubeskrivelig fascinerende reise fra den dagen vaffelboka gikk fra idé- til iverksettingsstadiet. Vi fikk en kommentar da vi fortalte om konseptet vårt som er ganske treffende: «For en sykt random ting å skrive om». Og ja – det er det. De aller fleste har et forhold til vafler og dette er en hyllest til hver og en av dere som står rundt om i både Norges land og over hele verden og steker sine favorittvafler.

En stor takk til gjestene våre;
Den Norske Turistforening, Britannia Hotell, Norges speiderforbund, Hurtigruta, Sjømannskirken, Norges Idrettsforbund, Røde Kors, Redningsselskapet, Norges Musikkorps Forbund, Vaffeldama i Elverum, Nasjonalforeningen for folkehelsen, Nordkapplatået, Renndølsetra, Norway-Cup, Sandefjord Fotball, Drøbak Golfklubb, Birkebeinerrennet og 4H Norge for at dere ville være med i historien vår. Tusen takk til Tove Holter (Idéfull) for mange spennende oppskrifter, og ikke minst – en stor applaus til alle dere fantastiske, frivillige vaffelstekere der ute.Norges speiderforbund